• Dean Smith

Pop Quiz: Do You Know Why Men Cheat?

In the relationship section of Oprah’s website,

www.oprah.com, there is a multiple-choice quiz posted to test how much you really know about the reasons men have affairs. We took the quiz for you, and answered 6 out of 15 questions correctly. Needless to say, the answers are quite intriguing.

Question 1: How many married men in the United States are currently cheating on their wives? (We answered incorrectly).

Answer: Over 50 million men.

Question 2: What percentage of cheating husbands have multiple affairs? (We answered correctly).

Answer: About 50%.

Question 3: How many cheating husbands say their marriages have absolutely nothing to do with their cheating? (We answered incorrectly).

Answer: About 10%

Question 4: How many cheating husbands tell their wives they’ve cheated without being questioned? (We answered incorrectly).

Answer: Less than 10%

Question 5: What percentage of cheating husbands never admit to cheating? (We answered correctly).

Answer: Over 50%

Question 6: How many husbands say they never feel guilty about cheating on their wives? (We answered incorrectly).

Answer: About one-third.

Question 7: What is the number one signal that a husband is cheating or on the road to cheating? (We answered correctly).

Answer: More time spent away from home.

Question 8: What percentage of unfaithful husbands say they cheat because they’re predominantly unhappy with their sex lives? (We answered incorrectly).

Answer: Less than 10%

Question 9: What percentage of cheating husbands say their wives’ looks are the number one cause of sexual dissatisfaction in the relationship? (We answered correctly).

Answer: About 10%

Question 10: What percentage of men say their mistresses are better looking or have better bodies than their wives? (We answered correctly).

Answer: About 10%

Question 11: How many cheating husbands meet their mistresses on the Internet? (We answered incorrectly).

Answer: Less than 10%

Question 12: What’s the number one reason husbands say they feel emotional dissatisfaction in the marriage? (We answered incorrectly).

Answer: They feel unappreciated or their wives are not thoughtful or caring.

Question 13: How long does the average US couple spend talking to each other on a daily basis? (We answered incorrectly).

Answer: About 10 minutes.

Question 14: What percentage of cheating husbands have close friends who also cheat? (We answered correctly).

Answer: More than 75%

Question 15: What percentage of cheating husbands witnessed their fathers cheat on their mothers? (We answered incorrectly).

Answer: Over 50%

The survey lays out some interesting statistics and gives some insight into the mind of a cheating husband. If you feel your spouse may be away from home far too often and you suspect a change in their behavior may be attributed to infidelity, contact ICU Investigations for your free consultation today.

If you’d like to take the quiz yourself, click here.

#cheating #icu #infidelity #sex

1 view

private investigator

private investigator nj

  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

private investigator cost

private investigator near me